Gamemon Technologies Limited.

(Futime Manufacturing Ltd.)

ontwerp en vervaardigingsspeltoebehoren sinds 1992

 

Thuis

Gamemon Technologies Limited.

Certificaat
Van goede kwaliteit Draadloze USB-Spelbesturing voor verkoop
Van goede kwaliteit Draadloze USB-Spelbesturing voor verkoop
Hebben gedaand zaken met dit bedrijf meer dan 3 jaar, laten zij me neer, nooit de grote dienst en hoogte - de kwaliteitsproducten, adviseren hoogst!

—— Frankrijk

Dank die altijd me goede producten geven. dank voor uw voordien gedaane inspanning u. uw firend van Zuid-Amerika.

—— Waleed

Ik waardeer de hoogte van Futime - het kwaliteitsproduct en de geduldige dienst, het zijn één eminente OEM onderneming in mijn oog.

—— Johnson

Ik ben online Chatten Nu

Gamemon Technologies Limited.

1 2 3
Gamemon Technologies Limited. Gamemon Technologies Limited. Gamemon Technologies Limited.
Bureau-2 Bureau-3 Kantoor

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : GAMEMON
Aantal werknemers : 200~250
Jaarlijkse omzet : 5000000-7000000
Opgericht Jaar : 1992
Export pct : 90% - 100%

Bedrijfsinformatie

GAMEMON BEPERKTE de TECHNOLOGIEËN., (FUTIME MANUFACTURING LTD.), een bedrijf specialiseert zich in productie en de markt van de computertoebehoren van speltoebehoren zoals Gamepad, Spelstuurwiel, dansmat, Muis, toetsenbord etc., werd tot stand gebracht in 1992, gelegen in Shenzhen China, een ontwikkelde stad langs overzees.

Eerst aandringend op het principe van Kwaliteit, onderhoudt de Techniekvooruitgang en Hoogst, GAMEMON ontwikkeld en vervaardigd de speltoebehoren aan wereldmarkt. En GAMEMON is één van de eerste particuliere ondernemingen erkend door de Afdeling verantwoordelijk voor Buitenlandse Economie en Handel om zijn eigen in te voeren en uit te voeren gezag te hebben.

 

Onze Productielijn

Spelbesturing, Gamepad, Spelstuurwiel, Dansmat, Arcadestok, Convertor, Muis, zijn zij voor Persoonscomputer, Android-apparaat, Sony Playstation2, Sony Playstation3, Microsoft XBOX360, Microsoft XBOXONE, Sony Playstation4 en getelegrafeerd, koppelen de radio of Bluetooth van 2.4G, de trilling of de kracht zijn beschikbaar terug. Wij altijd absorberen de recentste technologie om onze producten te bevorderen of het productieproces te verbeteren om van de markttendens te vangen en de behoefte van de klant tevreden te stellen.

 

Kwaliteitscontrole

Wij hebben ons kwaliteitscontroleafdeling, Verbrandingsruimten gespecialiseerd om verantwoordelijke houding ten opzichte van elke fabrieksproducten strikt te betalen, wordt ons productieproces geïnspecteerd, van inkomende grondstoffen aan eindproducten, door 60 QC personeelsleden. gebruikend (PWM) de techniek van de de breedtemodulatie van de hoge frequentieimpuls bewezen gestandaardiseerde productie te zijn, 100% strikt met verbranding en de hoge test van het ladings laag-effect, het volledige strenge proces van testverslagen, kunnen wij strikt volgens het standaardbeheer van ISO9001 en verrichting van diverse veiligheidsindicatoren die de nationale 3C-certificatievereisten hebben bereikt, en alle producten Ce, FCC, ROHS-normen ontmoeten, durven wij aan de waarborg van de productkwaliteit drie jaar

 

R&D-Team
Ons R&D-team met 25-29 deskundige ingenieurs met gemiddelde 3 jaar die ervaring ontwikkelen. Om aan vereiste van markt te voldoen, bestuderen zij ook constant de recentste technologie en nieuwigheidsmodellen. Ons R&D-personeel geeft nooit aan het verkrijgen van wat nieuwe informatie op. Elke maand zullen wij 3 of meer nieuwe modellen hebben die worden ontwikkeld.

 

De gezonde jaarlijkse uitvoer
In GAMEMON TECHNOLOGIES LIMITED., werken wij hard om ervoor te zorgen dat alle producten een 99,9 perent goedkeuringstarief overgaan. Heeft de hoogst ontvangen die modellen in China zoals 4 in 1 stuurwiel voor xboxone/ps3/ps2/pc-USB met Voetpedaal worden gemaakt bijgedragen tot $2 miljoen in de jaarlijkse uitvoer.

 

 De globale OEM/ODM-Diensten
GAMEMON in de producten van China wordt gemaakt zijn Ce, FCC, UL, PSE, verklaarde TELEC en dragen éénjarige garanties die. Met een stevige geschiedenis van succesvolle OEM/ODM-vennootschappen met kopers over de hele wereld, zoals Japan SEGA, BUFFELS, Duitsland SPEEDLINK, de V.S. WALMART, Zuid-Amerika ACTECK, Polen ESPERANZA, MEGABAJT, de Dialoog van Rusland, Micro- Kroon enz. Onze ISO 9001-2000-verklaarde fabriek met meer dan 300,000 reeksen maandelijkse capaciteits. Voor meer informatie, contacteer ons voor directe hulp.

Wij zijn in de industrie van speltoebehoren meer dan 23 jaar geweest, zijn wij één van de hoogste fabrikanten en OEM/ODM-providers op het gebied van spel en computertoebehoren. De bedrijven en de opslag-kettingen van vele PC-toebehoren in Japan, de V.S., Europa en Zuid-Amerika komen ten goede van ons totaal oplossingsproject, met inbegrip van productontwerp en ontwikkeling, aan productie, reeds het assembleren en marketing. U kunt dezelfde voordelen ook ontvangen wanneer u met ons samenwerkt.

 

Teken: De bovengenoemde merken zoals Microsoft, Sony, Nintento zijn gedeponeerd handelsmerk overeenkomstig Bedrijf. PS, Playstation XBOX XBOXONE zijn gedeponeerde handelsmerken van Microsoft, Sony, Nintento. de producten worden niet ontworpen, manufacfured, goedgekeurd, gesponsord, of endprsed door overeenkomstig handelsmerk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Gamemon Technologies Limited.

Contactpersoon: Ms. zhang

Tel.: 86-0755-29926176

Fax: 86-0755-29926174

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)