Contacteer ons

Contact Persoon : Selina

Telefoonnummer : 86-0755-29926150

Free call
lopende band

Wij zijn in de industrie van speltoebehoren meer dan 23 jaar geweest, zijn wij één van de hoogste fabrikanten en OEM/ODM-providers op het gebied van spel en computertoebehoren. De bedrijven en de opslag-kettingen van vele PC-toebehoren in Japan, de V.S., Europa en Zuid-Amerika komen ten goede van ons totaal oplossingsproject, met inbegrip van productontwerp en ontwikkeling, aan productie, reeds het assembleren en marketing. U kunt dezelfde voordelen ook ontvangen wanneer u met ons samenwerkt.

 

 

 

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 0

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 1

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 2

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 3

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 4

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 5

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 6

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 7

 

 

 

 

OEM / ODM

 De globale OEM/ODM-Diensten
De producten van FUTIME zijn Ce, FCC, UL, PSE, verklaarde TELEC en dragen éénjarige garanties. Met een stevige geschiedenis van succesvolle OEM/ODM-vennootschappen met kopers over de hele wereld, zoals Japan SEGA, BUFFELS, Duitsland SPEEDLINK, de V.S. WALMART, Zuid-Amerika ACTECK, Polen ESPERANZA, MEGABAJT, de Dialoog van Rusland, Micro- Kroon enz. Onze ISO 9001-2000-verklaarde fabriek met meer dan 300,000 reeksen maandelijkse capaciteits. Voor meer informatie, contacteer ons voor directe hulp.

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 0

R & D

R&D-Team
Ons R&D-team met 25-29 deskundige ingenieurs met gemiddelde 3 jaar die ervaring ontwikkelen. Om aan vereiste van markt te voldoen, bestuderen zij ook constant de recentste technologie en nieuwigheidsmodellen. Ons R&D-personeel geeft nooit aan het verkrijgen van wat nieuwe informatie op. Elke maand zullen wij 3 of meer nieuwe modellen hebben die worden ontwikkeld. 

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 0

 

GAMEMON MANUFACTURING LTD fabriek productielijn 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in